Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde site van Buroplanex Worldwide BV.

Op deze site vindt u onze verschillende branches en merknamen waaronder wij onze producten aanbieden.

Historie
Buroplanex Worldwide BV is opgericht in 1999.

In 2000 is de website van Buroplanex op internet online gegaan als eerste landkaartbedrijf van Nederland waar zowel foto's, prijzen alsook de afmetingen staan aangegeven. Via een geÔntegreerde webshop is het tevens mogelijk direct de standaard producten te bestellen zonder tussenkomst van onze medewerkers. Al onze landkaartproducten worden intern bewerkt tot gelamineerde kaarten en kunnen daarna tevens verwerkt worden tot beprikbare of magneethoudende wandpanelen. Door onze eigen productie afdeling kunnen we wandpanelen tevens op de door u gewenste maat maken, buiten ons normale standaardwerk. Dit maakt Buroplanex uniek omdat we u nu als klant een totaaloplossing kunnen aanbieden.

Door de jaren heen is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke producent op de Nederlandse markt. Vandaag de dag is Buroplanex een van de weinige bedrijven die er nog zijn in de cartografiewereld en die tevens een eigen productie afdeling hebben. En dit met een machinepark waarmee alle producten onder eigen beheer geproduceerd kunnen worden. Er staan op de nieuwe locatie 3 laminators, waaronder een Seal82 plus van 2 meter breed. Buiten het standaardwerk worden er ook halffabricaten gemaakt voor de kantoorhandel en ook voor de grafische industrie en Art & Design wereld.

Op cartografisch gebied maakt Buroplanex veel producten voor overheden, waaronder de GMK (gezamenlijke meldkamers) van politie, brandweer en GGD. Ook voor de bouwwereld ontwikkelen we producten waardoor huidige en toekomstige bouwlocaties in kaart worden gebracht.

Door de jaren heen is de groei enorm toegenomen, waardoor er in 2002 een verhuizing is geweest van de sportstraat in Kerkrade, naar een ruimer pand in Eygelshoven.

In 2007 zijn we in een geheel nieuw pand getrokken, welke direct naast de vorige locatie lag, wel een verhuizing, maar met behoud van de adressering op de Albert Thijsstraat 15/17. In dit pand beschikken we over een kantoor gedeelte van 110m² en een productie ruimte van 300m², waarbij er uitbreidingsmogelijkheden zijn door een 2e vloer te plaatsen.

Door toenemende vraag op de buitenlandse markt voor onze producten, is er in de buurt nog een opslaglocatie in gebruik genomen op de Nievelsteenstraat 4 ter grootte van 160m². Ook zal op deze locatie grafisch werk plaatsvinden voor nieuwe ontwerpen en specials die in opdracht van onze klanten worden gemaakt. Deze is gevestigd op de 2e verdieping.
www.landkaarten.nl

Doelstelling
In het afgelopen jaar zijn we intern bezig geweest om het bedrijf om te vormen naar meerdere afdelingen zodat we u als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Op 15 september 2008 werd het nieuwe logo van Buroplanex bekend gemaakt. Dit ontwerp, wat door onze eigen designafdeling is ontworpen past precies waar het bedrijf voor staat.
Klanten worden van het begin tot het einde begeleid in het product dat ze wensen, vandaar dat in het ontwerp van ons bedrijfslogo de B verbonden is met de X.

Topo25
Verder is er door een hechte samenwerking met Reijers Kaartproducties een nieuw product op de markt gekomen, onder de naam Topo25. Dit product is uniek op de Nederlandse markt. Het plotten van kaartuitsnedes uit topografische kaarten op zich is niet nieuw, maar wel het lagere prijsniveau waarop dit nu kan worden aangeboden.
www.topo25.nl

Logomaps
Reclame uitingen nemen steeds grotere vormen aan en een product moet zich onderscheiden van andere producten om het uniek te maken. Onder de naam Logomaps, eigenlijk zegt de naam het al, bieden we klanten aan hun bestelde landkaarten te personaliseren. Dit kan b.v. door het plaatsen van hun bedrijfslogo en andere tekstuitingen.

Uniek aan logomaps is dat we reeds bij kleine oplages van 10 kaarten tot het standaardwerk van 1000 stuks of meer kaarten kunnen aanbieden. Hiervoor zijn verschillende procedures ontwikkeld zodat u een prima eindproduct heeft tegen de beste prijs.
www.logomaps.nl
Dit jaar staat op het programma: verdere uitbreiding naar Duitsland en Frankrijk.
De plannen voor 2010 zijn de Spaanse en Engelse markt.

Buroplanex is buiten een allround landkaarten bedrijf ook een ontwerpbureau voor cartografische producten zoals kaarten op maat, bedrijfsplattegronden, vluchtplannen en het in kaart brengen van risicogebieden.

CliŽnten zijn overheden, semioverheden, de zakenwereld alsook particulieren.
Copyright © 2009 Buroplanex Worldwide bv
Webdesign - Agatewebservices
Tel: +31 45 567 60 30
Fax:+31 45 567 60 39

Buroplanex Worldwide BV